Delikaden

Spadsér en tur ned gennem ‘Delikaden’ og shop alle de ting, der gør livet lidt ekstra lækkert. Her finder du nemlig et bredt udvalg af specialvarer; bl.a. frisk fisk hos Farum Fisk, farvestrålende buketter hos Acacie Blomster samt lækre anretninger hos både Farum Ost og Tapas og Slagter Jesper.

Sv. Michelsen Chokolade

Hos Sv. Michelsen Chokolade finder du et stort udvalg af håndlavet chokolade i højeste kvalitet: Lakrids- og mandeldragéer, chokoladebrud med knas, fyldt chokolade med blød karamel, flødeboller med marcipanbund, trøffelkugler, softice og gammeldags isvafler i sommerperioden – alt hvad hjertet begærer, og lidt til. Al chokolade er handlet under det internationale Fairtrade Kakaoprogram, som sikrer en bæredygtig produktion.

Læs mere

Slagter Jesper

Køkkenklare retter, spændende salater, pølser fra eget pølsemageri, italienske vine, specialiteter og mange flere lækre varer finder du hos Slagter Jesper. Firmafrokost, bryllup, grillfest? Slagter Jesper leverer mad til enhver anledning og kan også levere grill og grillmeister. Alle produkter er 100% hjemmelavede og er produceret med en klar holdning til kvalitet og dyrevelfærd.

Læs mere

Farum Ost og Tapas

Besøg Farum Ost og Tapas og bliv forført af indbydende tapasanretninger og charcuterie, der skifter efter sæson. Du får altid den perfekte blanding af det røgede og salte, med det søde og cremede, og sprøde og friske. Med til diverse anretninger, kan du selvfølgelig bestille lækkert og rustikt brød fra Farumhus. Bestil inden 16 til afhentning dagen efter.

Læs mere

Farum Fisk

Ferske krabbeklør, fiskeplatter, havtaskekæber, hele laksesider, friskrøget ål eller pil-selv-rejer? I Farum Fisk finder du bogstaveligt talt alt godt og friskt fra havet til middagsbordet og madpakken. I køledisken finder du både køkkenklare retter og masser af inspiration til alle slags middage, og bag disken møder du altid kompetent og imødekommende service og vejledning.

Læs mere

Acacie Blomster

Besøg Acacie Blomster og bliv inspireret til romantik, til tak for sidst, tak for nu, og tillykker. Hos Acacie Blomster finder du et stort udvalg af farvestrålende, eksotiske, velduftende og indbydende blomster og planter. Få gode råd og vejledning af det dygtige personale, om blomster til enhver anledning. Acacie Blomster er en del af Interflora-kæden og leverer i hele Danmark og udlandet.

Læs mere