Butik til leje

Butik til leje i Farum Bytorv

Afhængig af hvilken dag på ugen, besøger mellem 8.000-12.000 mennesker dagligt Farum Bytorv og årligt har vi  ca. 3,5 millioner besøgende.

Vi har 49 butikker fordelt på 15.000 m2 og har fokus på at skabe den rette stemning med lige præcis det mix af butikker, der passer Furesø.

Dagligvarer er repræsenteret ved Kvicly, Netto og Coop365 og vi byder på 5 spisesteder af høj kvalitet. I den østlige ende af Farum Bytorv ligger ‘Delikaden’, et hyggeligt indendørs fødevaremarked med varer fra centrets grønthandlere, fiskehandlere, slagtere, ostebutik og meget mere.

Farum Bytorv er beliggende tæt på Farum S-togsstation og Hillerødmotorvejen, og en række buslinjer har stop ved centrets indgang. Vi har gratis parkering og ca. 500 parkeringspladser.

Farum har en stærk etableret position i lokalområdet, hvor 85% af kunderne besøger centret en eller flere gange om ugen. Hovedparten  (70%) af kunderne kommer fra Furesø. Kvinderne udgør 73% af kunderne og den gennemsnitlige alder for kunderne er 43 år.

Hyggeligt butikscenter med lokal stemning

Farum Bytorv er beliggende i Farum ca. 20 km fra København. Her er et stort udvalg af butikker, der sammen med de mange lokale aktiviteter i og rundt om centret, gør Farum Bytorv til det naturlige sted at mødes i Farum. Centret har en stærk position og en meget loyal kundebase.

Farum Bytorv er oprindeligt bygget som et udendørs center, men et glastag blev tilføjet i forbindelse med en centerudvidelse i 1993. Farum Bytorv er løbende blevet udvidet og renoveret siden Dades erhvervede centret i 1998. Senest har Dades i 2014 erhvervet den resterende del af centrets bygninger.

Vi interesserer os for dig

Farum Bytorv ejes af Dades, som er et af Danmarks største privatejede ejendomsinvesteringsselskaber. Selskabet har mange års erfaring med investering i og forvaltning af attraktive og velbeliggende ejendomme, og har i dag inden for ejendomsinvestering og -administration og har opbygget en af landets største og mest attraktive ejendomsporteføljer.

Hvis du placerer din butik på Farum Bytorv, så bliver du en del af et dejligt butiksfællesskab, og en enestående stemning.

Butiksudlejning

Farum Bytorv ejes af DADES A/S og administreres af NREP. 

Al henvendelse vedrørende udlejning af butikslokaler:

Leasing Manager Kim Bach
Telefon: 22 25 89 13
Mail: [email protected]