Hent din pakke i Farum Bytorv

Skal pakken hentes, sendes eller retur? Det bliver ikke nemmere end på Farum Bytorv.

Instabox

Instabox er en fragttjeneste, hvorfra du kan hente og returnerer pakker, som du finder hos udvalgte webshops. Din pakke bliver som regel leveret i pakkeboksen samme dag, som du bestiller.

Pakkeboksen kan benyttes i Farum Bytorvs åbningstid.

Sådan fungerer Instabox

1. Vælg Instabox, når du bestiller varer online

2. Du modtager en sms med tracking-link og pinkode

3. Hent din pakke nemt og hurtigt i Instaboxen på Farum Bytorv, når det passer dig. Du skal ikke stå i kø ved et udleveringssted.

Din pakke ligger i boksen i tre dage (helligdage regnes om halve dage). Efter tre dage hentes pakken hjem på lageret, og du kan så inden for 10 dage bestille en ny levering til samme eller et andet skab, uden ekstra omkostninger. Instabox giver dig altid besked, dagen inden pakken hentes, og du kan altid kontakte Instabox, hvis du har særlige ønsker.

Returner uden problemer

1. Opret en returpakke via dit tracking-link eller med telefonnummer og pakke-ID

2. Du modtager en pinkode på sms, som du skal bruge til at åbne pakkeboksen og sætte pakken tilbage i Instaboxen på Farum Bytorv.

Instabox er placeret ved indgangen ved Kvickly.

Budbee Box

Budbee Box er en smart og grøn leveringstjeneste hvor dine pakker leveres til din valgte Box på den grønneste måde.

Du modtager en kode fra os, som du bruger til at åbne din Budbee Box, så du kan hente pakkerne lige når det passer dig!

Kontakt Budbee 

Budbee Box er placeret ved indgangen mellem Kvickly og Joe & the Juice.

Postnord

Her er det muligt at sende og afhente pakker, købe frimærker og postlabels samt diverse kuverter, æsker osv. Pakkecentret ligger i forlængelse af Kvickly bageren. Det betyder, at du nu kan hente pakker i Kvickly, som er bestilt til direkte afhentning på posthuset. Alle posttilbud kan benyttes i Kvickly bagerens åbningstid kl. 7-20 alle dage.

Pakker bestilt til hjemadressen, der ikke kan afleveres, vil fortsat blive lagt til afhentning på det posthus, hvor du i dag er vant til at hente dine pakker.

Postnords pakkecenter er placeret i forlængelse af Kvickly bageren.

Altid gratis parkering

I Farum Bytorv finder du altid gratis parkering – helt uden tidsbegrænsning. Så er der både tid og råd til mere shopping.

Læs mere