Oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

Hvor finder jeg toiletter / familierum?

Der findes kundetoiletter i vindfanget ved Netto og Name It. Pusleplads findes på handicaptoilettet.

Hvor finder jeg en hæveautomat?

Danske Bank hæveautomat findes på Store Torv ved siden af Normal.

Hvor finder jeg en butiksoversigt, så jeg kan få overblik over butikkerne i Farum Bytorv?

Du finder en butiksoversigt ved flere af indgangene i centret. Derudover finder du den her

Hvordan udtrækkes vindere ifm. konkurrencer?

Centerkontoret kontakter alle vindere af konkurrencer direkte på mail, sociale medier eller telefon. Har du spørgsmål til konkurrencer eller vindere, skriv da venligst på [email protected]

Hvor længe er der gratis parkering?

Der er gratis parkering – helt uden tidsbegrænsning.

Der har været et uheld – hvem kan jeg kontakte?

Du kan kontakte driftskontoret på telefon 23 47 59 17 og lægge en besked. Vagten kan kontaktes direkte på 41 65 48 33.

Jeg har observeret en skade i centret – hvem kan jeg kontakte?

Du kan kontakte driftskontoret på telefon 23 47 59 17  og lægge en besked.

Er det muligt at købe et gavekort til Farum Bytorv? Og hvor finder jeg info herom?

 Ja – gavekort købes i Bog & idé, Kvickly eller her.

Hvor kan jeg læse om aktiviteter/events i centret?

Det kan du her.

Jeg vil gerne søge job i en af butikkerne på Farum Bytorv – hvor kan jeg se ledige stillinger?

Hvis du ønsker, at arbejde i en af butikkerne på Farum Bytorv, så skal du kontakte butikkerne direkte.

Er der en vagt i centret?

Ja, der er vagter i centret, dog ikke i hele centrets åbningstid.

Jeg har glemt en ejendel i centret – hvor kan jeg afhente glemte sager?

Hittegods afleveres på centerkontoret. For glemte genstande skal du kontakte  [email protected]

Er det muligt at leje et butikslejemål til åbning af egen butik?

 Ja, bestemt. Kontakt venligst:

Letting (udlejning): 

Letting Manager

Kim Bach 
[email protected]

Er det muligt at leje en fast parkeringsplads?

Nej, det er ikke muligt.

Hvor finder jeg en pakkeboks i centret? Og hvilke pakkebokse er tilgængelige?

Der findes flere pakkebokse på Bytorvet. Instabox er placeret mellem Kvickly og Sv. Michelsen. Budbee er begge placeret mellem Kvickly og Joe & The Juice.

Er der fotomaskine på Farum Bytorv?

 Ja – ved indgangen til Store Torv ved Imerco.

Hvordan kommer jeg til Farum Bytorv med offentlig transport?

Med bus: Det er nemt at komme til Bytorvet med bus. Flere forskellige busser stopper nemlig lige ved vores center. Du kan med fordel benytte dig af 55E, 332, 333, 334, 335 og 500S.
Med tog: Linie B eller BX til Farum Station. Farum Station ligger ca. 400 meter fra Farum Bytorv.
Cykel: Selv på cykel er det enkelt og ligetil at komme på shopping hos os. Vi tilbyder cykelparkering tæt ved indgangene. Så er det også oplagt at få lidt ekstra motion på vejen.

Hvordan kommer jeg til Farum Bytorv i bil?

Hvis du kommer via motorvejen fra Hillerødmotorvejen, nordgående retning: afkørsel 9 mod Farum C ellr viia Hillerødmotorvejen, sydgående retning: afkørsel 10.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser for Facebook
Gælder for konkurrencer på Centrets Facebook-side.

Sådan deltager du:
Spørgsmålet i Facebook-opslaget besvares i kommentarfeltet, der er direkte tilknyttet opslaget. Vi kontakter vinderen på Facebook i kommentartrådens svar-funktion og via Messenger, når vinderen er fundet og konkurrencen er slut. Her aftales det også, hvor og hvornår præmien kan afhentes.

Husk at præmien skal afhentes inden for tre uger. Hvis vinderen ikke har henvendt sig til centret inden for 3 uger efter, at vinderen er blevet kontaktet, frafalder præmien, og en ny vinder trækkes. Deltagelse i konkurrencen sker under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på Facebook. Præmien skal afhentes inden den deadline, der oplyses direkte til vinderen. Den afhentes på Centerkontoret eller den butik, der er omtalt i opslaget, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen. Præmien kan ikke sendes.

Hvordan udtrækkes vinderen?
Vinderen vil blive tilfældigt trukket af et social media panel. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig. Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte på Facebook med yderligere information.

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Black Bird & Co. Ansatte i Black Bird & Co, og ansatte i centrets butikker/spisesteder har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på centrets officielle Facebook-side. Man skal være fyldt 18 år for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med Facebook. Facebook har intet ansvar for elementer i konkurrencen.

Konkurrencebetingelser for Instagram
Gælder for konkurrencer på centrets Instagram.

Sådan deltager du
Like Instagram-opslaget eller svar på spørgsmålet i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget. Vi kontakter vinderen på Instagram med en privatbesked, når vinderen er fundet og konkurrencen er slut. Her aftales det også, hvor og hvornår præmien kan afhentes. Husk at præmien skal afhentes 3 uger efter, at man er blevet kontaktet med en privatbesked. Hvis dette ikke overholdes, frafalder præmien, så en ny vinder kan trækkes. Deltagelse i konkurrencen sker under forudsætning af,
at retningslinjerne for brugen af Instagram overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på Instagram. Præmien skal afhentes inden den deadline, der oplyses direkte til vinderen. Den afhentes på Centerkontoret eller den butik, der er omtalt i opslaget, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen. Præmien kan ikke sendes.

Hvordan udtrækkes vinderen?
Vinderen vil blive tilfældigt trukket af et social media panel. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig. Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte på Instagram med yderligere information. 

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Black Bird & Co. Ansatte i Black Bird & Co, og ansatte i centrets butikker/spisesteder og Black Bird & Co har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt. Nærværende regler
kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på centrets officielle Instagram-side. Man skal være fyldt 18 år for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med Instagram. Instagram har intet ansvar for elementer i konkurrencen.

Konkurrencebetingelser for TikTok
Gælder for konkurrencer på centrets TikTok.

Sådan deltager du
Like TikTok-opslaget eller svar på spørgsmålet i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget. Vi kontakter vinderen på TikTok med en privatbesked, når konkurrencen er slut, og vinderen er fundet. Her aftales det også, hvor og hvornår præmien kan afhentes. Husk at præmien skal afhentes 3 uger efter, at man er blevet kontaktet med en privatbesked. Hvis dette ikke overholdes, frafalder præmien, så en ny vinder kan trækkes. Deltagelse i konkurrencen sker under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af TikTok overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på TikTok. Præmien skal afhentes inden den deadline, der oplyses direkte til vinderen. Den afhentes på Centerkontoret eller den butik, der er omtalt i opslaget, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen. Præmien kan ikke sendes.

Hvordan udtrækkes vinderen? 
Vinderen vil blive tilfældigt trukket af et social media panel. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig. Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte på TikTok med yderligere information.

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Black Bird & Co. Ansatte i Black Bird & Co, og ansatte i centrets butikker/spisesteder har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på centrets officielle TikTok-side. Man skal være fyldt 18 år for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med TikTok. TikTok har intet ansvar for elementer i konkurrencen.